respiracorect

Ajuta utilizarea dispozitivelor POWERbreathe in COVID19?”, este o intrebare pe care multi dintre dumneavoastra v-o puneti!

In primul rand, un scurt istoric

Compania POWERbreathe International Limited din Marea Britanie, este formata dintr-o echipă care lucrează, la nivel mondial, in cercetare si crearea de soluții care ajută la îmbunătățirea respirației. Antrenamentul musculaturii respiratorii cu POWERbreathe , este o astfel de soluție, pentru îmbunătățirea respirației, prin cresterea puterii musculaturii respiratorii, rezistentei la efort și reducerea oboselii respiratorii.
Crearea dispozitivelor POWERbreathe, este rezultatul muncii depuse de către oameni de știință, lideri in domeniul cercetarii in sport , din Marea Britanie. În anii 1990 au început să recunoască faptul că respirația, nu prezintă doar o limitare a sportivilor, ci, de asemenea, are un impact major asupra toleranței la efort a pacienților cu boli respiratorii și a persoanelor sănătoase. În urma acestei revelații, grupul a întreprins cercetări de pionierat, ducând la rezultate pozitive și la proiectarea inițială a produsului. Acum, dispozitivele POWERbreathe se afla în al 30-lea an de dezvoltare, ajutându-i pe toți cei care doresc sa respire sanatos.

Va ajuta utilizarea dispozitivelor POWERbreathe in COVID-19?

Ca si companie, nu suntem personal medical calificat și nu putem da sfaturi medicale. De asemenea, vă sfătuim că, dacă aveți o afecțiune, trebuie să vă adresați întotdeauna medicului dumneavoastră. De asemenea, COVID-19 este un coronavirus nou, deci nu există studii în acest moment. Cu toate acestea, putem explica modul în care funcționează antrenamentul musculaturii respiratorii cu dispozitivele POWERbreathe .

Respirația și musculatura respiratorie

Majoritatea populației nu respiră corect. Avem o musculatura respiratorie capabila doar să îndeplinesca cerințele actuale pe care le punem asupra ei. Respiratia incorecta, poate fi din cauza unui stil de viață sedentar, a unei condiții medicale sau chiar datorita muncii pe care o practicam. Chiar și pozitia aplecata peste un laptop, restricționează respirația noastră, devenind mai comozi, respiram superficial, doar in piept, privandu-ne de o oxigenare sanatoasa si un  schimb gazos eficient, la nivelul plamanilor.
Când solicitam muschii nostri respiratorii dincolo de limitările lor actuale, acești mușchi vor oboși si, vom experimenta acest fapt, ca dispnee (lipsa de aer). Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, atunci când ne grabim sa prindem autobuzul,cand urcam treptele , etc.. Același lucru  se întâmplă în cazul persoanelor suferinde de astm bronșic, BPOC, insuficienta cardiaca, sau alte probleme respiratorii.

Cum acționează antrenamentul cu POWERbreathe asupra musculaturii respiratorii

Beneficiind de treizeci de ani de cercetare științifică și dezvoltare, eficacitatea antrenamentului cu POWERbreathe este dovedită. Constatările din nenumaratele studii sportive și medicale, demonstreaza cresterea puterii musculaturii respiratorii. Ca urmare, dificultatile si epuizarea respiratorie se reduc substantial.

Antrenamentul musculaturii inspiratorii ( IMT – Inspiratory Muscles Training) – World Confederation for Physiotherapy

Confederația Mondială pentru Fizioterapie recomanda actual , alaturi de alte proceduri si antrenamentul musculaturii inspiratorii (IMT –Inspiratory Muscles Training) pentru pacientii care urmeaza sa fie deconectati de la aparatele de respiratie artificiala si in procesul de recuperarea medicala respiratorie in urma infectarii cu COVID-19!

::VEZI RECOMANDARILE Confederatiei Mondiale pentru Fizioterapie Respiratorie AICI! (Versiunea in limba ENGLEZA)

Această perioadă de izolare si blocare neașteptată, ne oferă oportunitatea ideală pentru a ne mentine cât mai în formă și mai sănătosi posibil. Aceasta include exerciții fizice regulate, igienă impecabilă și o bună nutriție. De asemenea, este esențial sa ne imbunatatim nivelul de “fitness”, adică, puterea și rezistența musculaturii noastre inspiratorii, antrenandu-ne cu dispozitivele POWERbreathe.

Pentru informatii suplimentare, va recomandam sa accesati www.respiracorect.ro sau sa ne contactati la telefon + 40 728 144 470 sau prin email contact@respiracorect.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Coș de cumpărături
    Your cart is emptyReturn to Shop