Politica de confidențialitate

RespiraCorect.ro nu va transmite datele personale ale utilizatorilor catre terti. Aceste date vor fi folosite numai in scopul stabilirii contactului cu clientii si/sau in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului.
Datele personale vor fi retinute si utilizate doar in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe RespiraCorect.ro si optional si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Conturile vor permite utilizatorilor sa obtina informatii cu privire la starea si istoricul comenzilor. RespiraCorect.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin intermediul unui newsletter si poate trimite cupoane cadou sau alte notificari promotionale. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul RespiraCorect.ro poate opta pentru dezabonarea de la newsletter si/sau stergerea contului din baza noastra de date.
Pentru a obtine informatii suplimentare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@respiracorect.ro sau prin intermediul formularului de contact.

0
    0
    Coș de cumpărături
    Your cart is emptyReturn to Shop