Atuuri: este usor de folosit, nu-ti rapeste mult timp (Cum spune un prieten, 30 de inspiratii dupa ce te speli pe dinti dimineata, acelasi lucru seara si inca de 2 ori, inainte si dupa antrenament), poti exersa chiar in pozitia specifica sportului tau, simti ca-ti lucreaza musculatura respiratorie inca dupa prima folosinta, simti imediat o imbunatatire a respiratiei in efort
grabeste refacerea postefort, te ajuta sa intri putin mai usor in efort (limiteaza bronhoconstrictia), este recomandat si pentru cei cu astm, exista aparate POWERbreathe pentru toti, de la ieftine la scumpe, chiar si roz)
Bile negre: pierzi 5-7minute/zi, nu se spala singur, nu exista varianta din carbon (pt adoratorii acestui material).
Cu alte cuvinte eu personal cred ca merita. Cu varf si indesat. Si chiar nu vorbesc doar de dragul de a scrie ceva. Reprezinta un efort prea mic (financiar si de timp) pentru ceea ce face si pentru a fi neglijat.

POWERbreathe – mic dar puternic
A trecut aproximativ o luna si acum sper sa-mi pot da cu parerea mai realist. Sa fiu obiectiv. Toata aceasta perioada am fost Darth Wader. Am respirat prin acel mic aparat nestiut pana acum de mine (mi-e rusine din aceasta cauza pentru ca ma dau superinformat in materie de sport) numit POWERbreathe.

Select your currency
RON Leu românesc